Доставка квітів Вінниця
3 авг 2018 15:59 1817
Доставка квітів Вінниця

roza.vinnica.ua – це служба доставки квітів у Вінниці. Над кожним замовленням працює ціла команда професіоналів – компетентних операторів, талановитих флористів і чемних кур'єрів. Своїх клієнтів ми по праву можемо назвати друзями, тому що, звернувшись до нас одного разу, вони залишаються відданими шанувальниками наших букетів.
Причини, за якими нас вибирають:

  • Завжди свіжі квіти. Наша принципова позиція – бути кращими в усьому. Формувати букет ми починаємо після Вашого остаточного затвердження замовлення, це гарантія свіжості та якості квіткової композиції.
  • Великий асортимент. Ви будете вражені вибором готових композицій. Ознайомитися з каталогом можна на нашому сайті. Також можете подивитись фотозвіти наших клієнтів і переконатись в тому, як буде виглядати Ваш букет.
  • Безкоштовна доставка. Ви оплачуєте тільки букет, вартість доставки ми повністю беремо на себе. Наші кур'єри – найоперативніші. Через 90 хвилин після замовлення букет вже буде в обіймах одержувача.

Змінюється мода, змінюємося ми, незмінним залишається лише одне – сила впливу квітів на жінку. З давніх давен прекрасна половина з трепетом і захопленням ставилася до квітів. Елементами флори прикрашали зачіски, сукні та будинки. Букети підносили на знак поваги, любові та дружби. Але є момент, який все-таки зазнав змін – це оформлення букетів. У наш час флористика відіграє важливу роль у світі квіткової культури. Цієї майстерності вчаться, щоб професійно компонувати окремі квіти в гармонійну та розкішну композицію, враховуючи правила флористичного етикету.
Ви будете в захваті від наших букетів. Крім того, Вас чекають приємні бонуси! Телефонуйте та замовляйте!
Доставка квітів Вінниця
+38-066-436-95-21 (Viber, WhatsApp)
+38-096-436-95-21
+38-073-436-95-21